Múlt-kor.hu

Múlt-kor bolt: Itt vásárolhatsz termékeinkből 》
Van 30 másodperced a történelemre?

Van 30 másodperced a történelemre?

2023. február 1. 14:00 Múlt-kor

A Múlt-kor történelmi magazin videópályázatot hirdet a középiskolák 7–13., illetve az általános iskolák 7–8. évfolyamán tanuló diákjai számára.

<

Kedves Diákok!

A pályázat feltételeként három darab (20, 30 és 40 másodperc terjedelmű) történelmi témájú TikTok-videó elkészítését kérjük Tőletek, amelyeket szerkesztőségünk e-mail-címére várunk.

Elsősorban olyan „Tudtad-e…?” típusú videókra vagyunk kíváncsiak, amelyekben egy-egy ismert, vagy épp kevésbé ismert történelmi pillanat, csata vagy fontos esemény kerül bemutatásra általatok, a ti tálalásotokban, úgy, ahogy ti látjátok ma a világot és benne a történelmet.  

A szerkesztőségünknek küldött levélben a videó mellett tüntessétek fel a neveteket, születési éveteket és iskolátok pontos nevét, címét is, valamint egy olyan mobilszámot, amin elérünk (ez lehet szülőé is)!

Az elkészült TikTok-videókban leginkább rátok vagyunk kíváncsiak, nem pedig tanáraitok, szüleitek kreativitására, ezért munkáitokat egyénileg, szülői és tanári segítség nélkül készítsétek el!

A Múlt-kor szerkesztősége által zsűrizett pályázatok közül az első három helyezett készítője pénzjutalomban részesül az alábbiak szerint:

A nyertes pályázat készítője emellett lehetőséget kap arra, hogy havi 50.000 forint tanulmányi támogatásért cserébe heti három darab történelmi témájú TikTok-videót készítsen számunkra 6 hónapon keresztül.
Ennek részleteit már a nyertessel egyeztetjük személyesen.

A pályázók a videóanyag beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a Múlt-kor szerkesztősége azokat az online felületein szabadon felhasználhassa.

A pályázatban való részvétel nem jelenti automatikusan a Múlt-kor felületein történő megjelenést!

A videók beküldési határideje: 2023. március 17.

Szerkesztőségünk email-címe, amire az elkészült mesterműveket várjuk: [email protected]

A beküldött leveleket „TikTok-pályázat” tárggyal lássátok el!

A pályázati felhívás plakátja pdf formátumban ide kattintva tölthető le.

Támogasd a Múlt-kor szerkesztőségét!

Miért támogassam a Múlt-kort?

Van 30 másodperced a történelemre?

Aktuális számunkat keresse az újságárusoknál vagy fizessen elő itt!

2024. nyár: Hírhedt emberrablások

Ízelítő a Magazinból

További friss hírek

Legolvasottabb cikkeink

Facebook Twitter Tumblr

 

Váltás az asztali verzióra