Múlt-kor.hu

Mire figyelmeztette a francia elnök 1978-ban II. Erzsébetet a Ceausescu házaspár látogatása kapcsán?

Mire figyelmeztette a francia elnök 1978-ban II. Erzsébetet a Ceausescu házaspár látogatása kapcsán?

2019. szeptember 19. 13:17 Múlt-kor

Vajon arra, hogy Ceausescuék vegetáriánusok? Esetleg óva intette az alkoholos nedűk felszolgálásától, hiszen a vendégeknek könnyen a fejükbe száll a bor? Vagy arra figyelmeztette, hogy a házaspár nagy valószínűséggel próbál majd elcsenni egy-két értéktárgyat tőle? Ehhez hasonló, különleges történelmi kérdések százai várják Önt és társait a Múlt-kor történelmi magazin egyedi fejlesztésű, kvízalapú társasjátékában.

A Múlt-kor történelmi magazin egyedi fejlesztésű társasjátéka a hétvégi házibulik és családi összejövetelek elmaradhatatlan partikelléke. A tudásalapú, magyar kvízjátékot elsősorban azok fogják élvezni, akik magukon is tudnak egy jót nevetni. És persze azok sem csalódnak majd, akik jól ismerik a Múlt-kort.

Öt brit tudósból négy és fél ezt ajánlja.

Nem árt tudni: nem érdemes komolyan venni az első helyet, mert egy óvatlan pillanatban a legokosabbak is könnyedén az utolsó helyen találhatják magukat. Egy kis szerencsével pedig a sereghajtókból akár elsők is lehetnek.

Amikor megalkottuk ezt a játékot, az vezérelt bennünket, hogy újra rangot adjunk a megszerzett tudásnak, és a felszínes hétköznapok mellett kellő érdeklődést és igényt ébresszünk a minőségi partikellékek, így többek között a Múlt-kor társasjátéka iránt is. Ahol a szerencse mellett azért az általános műveltségnek is jókora szerep jut.

Őszintén reméljük, hogy a klasszikus társasok kedvelőinek sok örömet és vidám perceket fogunk szerezni a Múlt-kor társasjátékával.

Életkor: 14+
Játékosok száma: 3-6
Játékidő: 30-60 perc
 

MEGNÉZEM A TÁRSASJÁTÉKOT

Nem kell történésznek lenned ahhoz, hogy élvezd ezt a játékot. Elég, ha csak szeretsz egy jót nevetni.

A jó válasz egyébként a harmadik lehetőség: arra figyelmeztette Giscard d’Estaing francia elnök 1978-ban II. Erzsébetet a Ceausescu házaspár látogatása kapcsán, hogy a vendégek valószínűleg megpróbálnak majd lopni a Buckingham-palotából.

Támogasd a Múlt-kor szerkesztőségét!

Miért támogassam a Múlt-kort?

Mire figyelmeztette a francia elnök 1978-ban II. Erzsébetet a Ceausescu házaspár látogatása kapcsán?

Aktuális számunkat keresse az újságárusoknál vagy fizessen elő itt!

2020. tél: Legendás anyósok

Ízelítő a Magazinból

Legolvasottabb cikkeink

Facebook Twitter Tumblr

 

Váltás az asztali verzióra