Múlt-kor.hu

Múlt-kor bolt: Itt vásárolhatsz termékeinkből 》
Ünnepi Star Wars-nappal zárja az évet a szolnoki RepTár

Ünnepi Star Wars-nappal zárja az évet a szolnoki RepTár

2022. december 14. 11:35 MTI

A Csillagok háborúja rajongóit várják december 29-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumba, ahol érdekes programokat kínálnak a látogatóknak az adventi időszakban is – közölte az intézmény közleményben az MTI-vel.

<

December 29-én, csütörtökön, az úgynevezett Star Fans Day-en, átsétálva a „halálcsillag folyosón” a film valósággá válik – írták.

Hozzátették, hogy fotót lehet majd készíteni Darth Vaderrel, R2D2-val, rohamosztagosokkal, sithekkel, buckalakókkal és még sok más Star Wars- és Star Trek-szereplőnek beöltözött jelmezessel a Lego Birodalom és Lego Duplo játszóház mellett.

A látogatók részt vehetnek cosplay interaktív előadáson a konferenciateremben, elkészíthetik saját kiegészítőjüket a cosplay workshopon és a galaktikus kvíz kitöltésével tesztelhetik tudásukat.

A hangár galériáján gamer sarok és VR jedikard várja az érdeklődőket a nap folyamán. A sisakkiállítás és a fegyverarzenál között látható lesz egy rohamosztagos sisak is, amelyet a Zsivány Egyes filmben Darth Vadert játszó színész, Spencer Wilding dedikált – emelték ki a közleményben.

Az adventi időszakban, december 23-ig a Repülő Rénszarvas Rejteke kvízzel kalandosan térképezhető fel a RepTár hathektáros területe, ahol az elbújt Rudolf megtalálói jutalomban részesülnek.

A játék során a RepTár gépei között a hangárban a „Téli-sarkon” kézműves foglalkozással várják a gyerekeket, családokat.

Ebben az időszakban a Pilótapont élményelemnél kettő helyett négy gépbe ülhetnek be a múzeum látogatói: a JAK–52 és a MiG–21 gépek mellett a Mi–2 helikopterbe és az APA–12 „Tomika” indítókocsiba is.

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum 2022. december 31-től 2023. február 29-ig zárva tart – szerepel a múzeum közleményében.

Támogasd a Múlt-kor szerkesztőségét!

Miért támogassam a Múlt-kort?

Ünnepi Star Wars-nappal zárja az évet a szolnoki RepTár

Aktuális számunkat keresse az újságárusoknál vagy fizessen elő itt!

2024. tavasz: Tróntól a Szentszékig

Ízelítő a Magazinból

További friss hírek

Legolvasottabb cikkeink

Facebook Twitter Tumblr

 

Váltás az asztali verzióra