Múlt-kor.hu

Múlt-kor bolt: Itt vásárolhatsz termékeinkből 》

Az év legkülönlegesebb online jótékonysági koncertjét rendezi meg az MVM

2020. augusztus 17. 16:41

Az MVM ötödik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA című komolyzenei koncertjét 2020. augusztus 29-én, szombaton 20:00 órától, amely idén online közvetítés formájában valósul meg. A zenei műsor élő lesz, amelyet nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk színesítenek majd. Az MVM idén is a teljes jegybevételt jótékony célra ajánlja fel.

<

Az MVM ZENERGIA minden évben egyedülálló koncerttel, fantasztikus zenei élménnyel és látvánnyal várja a komolyzene szerelmeseit.

A fennálló pandémiás helyzetre tekintettel az esemény az idei évben online közvetítés formájában valósul meg, melyet kizárólag az előre megvásárolt jegyen szereplő kód segítségével lehet majd megtekinteni az mvmzenergia.hu oldalon.

A zenei műsor élő lesz, amelyet nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk tesznek még emlékezetesebbé. Az este műsorvezetője Bősze Ádám zenetudós, zenekritikus, műsorvezető.

A sokszínűség jegyében neves művészek előadásában csendülnek fel többek között Liszt Ferenc, Hubay Jenő, Erkel Ferenc, Kodály Zoltán, Gabriel Fauré és Johann Strauss alkotásai.

Az idei MVM ZENERGIA fellépőit az köti össze, hogy mind a heten egykori Junior Prima Díjazottak, akik a díj odaítélése óta mára már a világ legelismertebb művészei közé emelkedtek.

Idén színpadra lép Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Liszt-, Prima- és Junior Prima-díjas, Érdemes Művész; Boldoczki Gábor Liszt- és Junior Prima-díjas trombitaművész; Csáki András Junior Prima Díjas gitárművész; Horti Lilla Junior Prima Díjas operaénekes; Pusker Júlia Junior Prima Díjas hegedűművész; Szegedi Csaba Junior Prima Díjas operaénekes és Várdai István Liszt- és Junior Prima-díjas csellóművész.

Az exkluzív online koncert megtekintéséhez 2000 forintos támogatói jegy vásárlása szükséges. Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel.

Augusztus 29-ig az mvmzenergia.hu weboldalon szavazhatnak az érdeklődők, hogy az MVM mely szervezetet támogassa a koncert jegybevételével. A szavazásban a Csalogány EGYMI, a Vakok Állami Intézete és az Autizmus Alapítvány vesz részt. A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, augusztus 29-én 20:00 órakor derül fény.

További részletek: www.mvmzenergia.hu

Támogasd a Múlt-kor szerkesztőségét!

Miért támogassam a Múlt-kort?

Az év legkülönlegesebb online jótékonysági koncertjét rendezi meg az MVM

Aktuális számunkat keresse az újságárusoknál vagy fizessen elő itt!

2024. tavasz: Tróntól a Szentszékig

Ízelítő a Magazinból

További friss hírek

Legolvasottabb cikkeink

Facebook Twitter Tumblr

 

Váltás az asztali verzióra