Múlt-kor.hu

A legjobb karácsonyi ajándék: Múlt-kor társasjáték

A legjobb karácsonyi ajándék: Múlt-kor társasjáték

2019. december 12. 14:37 Múlt-kor

A Múlt-kor nemrég megjelent társasjátéka tökéletes karácsonyi ajándék. Egy izgalmas, nevettető, mégis minőségi műveltségi partikellék, amely az egész családot és a baráti társaságokat összehozza az ünnepek alatt. Nem kell mindent tudnotok a történelem, a művészet és az irodalom világából ahhoz, hogy élvezzétek a játékot. Ha a tudásotok cserben hagyna, a szerencse még mindig mellétek szegődhet. 1500 kérdés és számos különc küldetés vár Rátok.

A Múlt-kor történelmi magazin egyedi fejlesztésű társasjátéka a hétvégi házibulik és családi összejövetelek elmaradhatatlan partikelléke. A tudásalapú, magyar kvízjátékot elsősorban azok fogják élvezni, akik magukon is tudnak egy jót nevetni. És persze azok sem csalódnak majd, akik jól ismerik a Múlt-kort.

Öt brit tudósból négy és fél ezt ajánlja.

Nem árt tudni: nem érdemes komolyan venni az első helyet, mert egy óvatlan pillanatban a legokosabbak is könnyedén az utolsó helyen találhatják magukat. Egy kis szerencsével pedig a sereghajtókból akár elsők is lehetnek.

Amikor megalkottuk ezt a játékot, az vezérelt bennünket, hogy újra rangot adjunk a megszerzett tudásnak, és a felszínes hétköznapok mellett kellő érdeklődést és igényt ébresszünk a minőségi partikellékek, így többek között a Múlt-kor társasjátéka iránt is. Ahol a szerencse mellett azért az általános műveltségnek is jókora szerep jut.

Őszintén reméljük, hogy a klasszikus társasok kedvelőinek sok örömet és vidám perceket fogunk szerezni a Múlt-kor társasjátékával.

Életkor: 14+
Játékosok száma: 3-6
Játékidő: 30-60 perc
 

MEGRENDELEM

Nem kell történésznek lenned ahhoz, hogy élvezd ezt a játékot. Elég, ha csak szeretsz egy jót nevetni.

Támogasd a Múlt-kor szerkesztőségét!

Miért támogassam a Múlt-kort?

A legjobb karácsonyi ajándék: Múlt-kor társasjáték

Aktuális számunkat keresse az újságárusoknál vagy fizessen elő itt!

2020. tél: Legendás anyósok

Ízelítő a Magazinból

Legolvasottabb cikkeink

Facebook Twitter Tumblr

 

Váltás az asztali verzióra