Múlt-kor.hu

A kocka el van vetve: megjelent a Múlt-kor társasjátéka

A kocka el van vetve: megjelent a Múlt-kor társasjátéka

2019. augusztus 14. 13:46 Múlt-kor

1500 kérdés a történelem, az irodalom és a művészet témaköréből, különc feladatok, különleges küldetések, két darab játéktábla és megannyi izgalom egy kis dobozban. A Múlt-kor történelmi magazin tudásalapú, egyedi fejlesztésű kvízjátékát nem csupán a történészek élvezhetik, hanem bárki, aki szeret egy jót nevetni.

A Múlt-kor történelmi magazin egyedi fejlesztésű társasjátéka a hétvégi házibulik és családi összejövetelek elmaradhatatlan partikelléke. A tudásalapú, magyar kvízjátékot elsősorban azok fogják élvezni, akik magukon is tudnak egy jót nevetni. És persze azok sem csalódnak majd, akik jól ismerik a Múlt-kort.

Öt brit tudósból négy és fél ezt ajánlja.

Nem árt tudni: nem érdemes komolyan venni az első helyet, mert egy óvatlan pillanatban a legokosabbak is könnyedén az utolsó helyen találhatják magukat. Egy kis szerencsével pedig a sereghajtókból akár elsők is lehetnek.

Amikor megalkottuk ezt a játékot, az vezérelt bennünket, hogy újra rangot adjunk a megszerzett tudásnak, és a felszínes hétköznapok mellett kellő érdeklődést és igényt ébresszünk a minőségi partikellékek, így többek között a Múlt-kor társasjátéka iránt is. Ahol a szerencse mellett azért az általános műveltségnek is jókora szerep jut.

Őszintén reméljük, hogy a klasszikus társasok kedvelőinek sok örömet és vidám perceket fogunk szerezni a Múlt-kor társasjátékával.

Életkor: 14+
Játékosok száma: 3-6
Játékidő: 30-60 perc

Ára: 9.990 Ft 

MEGRENDELEM

Nem kell történésznek lenned ahhoz, hogy élvezd ezt a játékot. Elég, ha csak szeretsz egy jót nevetni.

Támogasd a Múlt-kor szerkesztőségét!

Miért támogassam a Múlt-kort?

A kocka el van vetve: megjelent a Múlt-kor társasjátéka

Aktuális számunkat keresse az újságárusoknál vagy fizessen elő itt!

2020. nyár: A magyar film 30 felejthetetlen pillanata

Ízelítő a Magazinból

Legolvasottabb cikkeink

Facebook Twitter Tumblr

 

Váltás az asztali verzióra