Múlt-kor.hu

Múlt-kor bolt: Itt vásárolhatsz termékeinkből 》

Ahogy egykor Frank Sinatra, most a licitálók sem sajnálták a pénzt a híres jegygyűrűre

2018. december 7. 16:48 MTI

Barbara Sinatra gyémánt eljegyzési gyűrűje 1,7 millió dollárért kelt el azon a New York-i árverésen, amelyet a Sinatra-házaspár személyes tárgyaiból rendezett a Sotheby's.

<

Az egykori énekes világsztár negyedik feleségének csak a gyémánt eljegyzési gyűrűje 1,7 mililó dollárért cserélt gazdát azon a New York-i árverésen, amelyet a Sinatra-házaspár személyes tárgyaiból rendezett a Sotheby's. Az aukciósház közlése szerint két telefonos licitáló között folyt ádáz párharc az eljegyzési gyűrűért. Ezt a gyűrűt egy pohár pezsgőbe rejtve kérte meg Frank Sinatra felesége, Barbara kezét.

A kedd esti aukció, a Lady Blue Eyes: Barbara és Frank Sinatra tárgyai című árveréssorozat része volt, amelyen a házaspár 26 személyes tárgyára lehet licitálni. Kedden Barbara Sinatra ékszereit bocsátották árverésre New Yorkban. A kereken 4,7 millió dolláros bevételt a Barbara Sinatra Gyermekközpont fogja megkapni.

A tárgyakat három rendezvényen bocsátják árverésre: a Lady Blue Eyes-árverés december 6-án lesz, az online aukció pedig november 27. és december 7. között zajlik. Frank Sinatra, a Grammy- és Oscar-díjas színész-énekes 1998-ban, jótékonyságáról híres felesége, Barbara Sinatra pedig tavaly halt meg.

Támogasd a Múlt-kor szerkesztőségét!

Miért támogassam a Múlt-kort?

Ahogy egykor Frank Sinatra, most a licitálók sem sajnálták a pénzt a híres jegygyűrűre

Aktuális számunkat keresse az újságárusoknál vagy fizessen elő itt!

2024. tavasz: Tróntól a Szentszékig

Ízelítő a Magazinból

További friss hírek

Legolvasottabb cikkeink

Facebook Twitter Tumblr

 

Váltás az asztali verzióra